До Міжнародного дня пам’яток та історичних місць

Дистанційне навчання можна проводити по-різному. А чи відомо вам, що дистанційно можна не лише навчатись, а й подорожувати? Головне – щоб було пізнавально, цікаво, результативно – переконані вчителі Кам’янець-Подільської ЗОШ 15. Тому ми радо підтримали ініціативу Кам’янець-Подільського історичного музею щодо проведення онлайн-уроків в його залах. Цими днями учні 6, 7, 9-х, 10 класів нашої школи здійснили онлайн-екскурсію “Подорожуємо рідним містом” до Міжнародного дня пам’яток та історичних місць. Вчителі історії переконані, що подібні заходи не лише сприяють поглибленню загальнопредметних компетенцій, а й розвивають бажання краще пізнати свій край. Ми переконані: наше місто Кам’янець-Подільський – найкраще! Надалі сподіваємось дізнатись про нього ще більше! Виносимо подяку Кам’янець-Подільському історичному музею за цікаву екскурсію і сподіваємось на нові зустрічі. Вчителі історії Савич Олеся Іванівна, Луцик Інна Степанівна, Боднаренко Ольга Володимирівна, учні, їх батьки щиро дякують Музею за надану можливість і класну ініціативу і сподіваються на подальшу співпрацю.

Залишити відповідь

Всеукраїнський день бібліотекВсеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня.Вчора до шкільної бібліотеки завітали маленькі читачі, які долучитися до доброї справи та подарували бібліотеці книги.Читайте із задоволенням, адже – “Книга вчить

День Соборності УкраїниДень Соборності України

Щороку 22 січня в Україні відзначається Державне свято День Соборності України.104 роки тому – Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка підписали Акт злуки.Наразі єдність – це наша найпотужніша зброя!