Святкові кінопоходи

Напередодні зимових канікул учні 2-б класу переглянули прем’єру захопливого анімаційного фільму “Переліт”. Подивившись історію про яскраву сімейну подорож, отримали масу позитивних емоцій та зарядитися добрим настроєм перед канікулами. В основі сюжету нового мультфільму лежать пригоди сім’ї качок, яка вирушила у довгий переліт до невідомої місцевості на Ямайці, щоб провести там канікули. Відповідальність за подорож лягатиме на батька сімейства, який звик усе контролювати. Через гіперопіку батька герої фільму потрапляють у кумедні ситуації. Море емоцій! Словами не передати у якому захваті учні 3-В класу після перегляду мультфільму “Переліт”. Насміялись від душі.

Сьогодні 5-А натхненний переглядом фільму “ВОНКА”. Учні переконались, що МРІЇ НЕ ПРАЦЮЮТЬ, ЯКЩО НЕ ПРАЦЮЄШ ТИ”!

Залишити відповідь

Безпрограшна нематеріальна лотереяБезпрограшна нематеріальна лотерея

Безпрограшна нематеріальна лотерея в рамках акції “Збройні сили України рятують світ”, кошти від якої спрямовуємо на допомогу захисникам і захисницям України. Віримо_в_перемогу Підтримуємо_ЗСУ Миру і Перемоги нам усім! Слава Україні

Наша гордістьНаша гордість

Вітаємо учня 3-А класу Щегельського Дмитра з перемогою (І місце) у шашковому турнірі, чемпіонаті міста серед дітей до 10 років. Так тримати, Дмитрику!!! Ми тобою пишаємося!!!

Тиждень української писемності і мовиТиждень української писемності і мови

Тиждень української писемності і мови був дуже насичений цікавими завданнями. Цей тиждень у школі був особливий. Адже 9 листопада в Україні було велике свято – День української писемності та мови.