День Героїв Небесної Сотні

20 лютого уся Україна відзначає надзвичайно героїчну дату для українського народу – День Героїв Небесної Сотні. Саме цей день у 2014 році став переломним та найдраматичнішим періодом Революції гідності. Розстріл Небесної сотні для мільйонів українців став точкою відліку нашої незалежності. Вони захищали ідеали демократії, відстоювали права і свободи людини, боролися за вільну та чесну країну, вірили у європейське майбутнє України!
У нашій школі пройшли заходи, присвячені вшануванню пам’яті полеглих Героїв. Школярі, вчителі долучилися до всесвітньої тихої акції «Ангели пам’яті», провели виховні години, а також поклали квіти до пам’ятного знаку, вшанували хвилиною мовчання всіх Героїв, що поклали своє життя за незалежність нашої держави.
День Героїв Небесної Сотні – це свято мужності українського народу, це день свободи та рівноправ’я!
Нехай пам’ять про всіх невинно убитих згуртує нас, додасть нам сили та волі, мудрості та наснаги для боротьби за краще майбутнє жителів нашого міста, для зміцнення нашої держави.
15 – та щиро бажає усім мирного неба, родинної злагоди та досягнення найвищої мети – Незалежності, Волі та Свободи Української Соборної Держави.
Герої не вмирають, доки живе їхня слава!

Ангели пам’яті…
Доки є небо синє…
Доки серця палають…
Доки пшеницю сіють…
Герої не вмирають.…
Герої не вмирають…

Залишити відповідь

Наші переможціНаші переможці

Вітаємо Андрія Пенькового, учня 8-А класу -призера ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (ІІ місце).Дякуємо учителям, батькам та викладачам КПНУ імені Івана Огієнка за активну та плідну співпрацю!!!Успіхів Андрію