Конкурс відеороликів “Діти творять добро”

Напередодні Міжнародного Дня волонтера був проведений конкурс відеороликів Міської асоціації шкільних волонтерських загонів “Діти творять добро”, який зібрав відеороботи учнів про їхню волонтерську діяльність. Сьогодні в Центрі дитячо-юнацької творчості жюрі переглянуло 14 роликів та визначило найкращі роботи. Перше місце виборов ліцей №15 з емоційним сюжетом не лише про допомогу ЗСУ та інші добрі справи школярів, але й про щемливу зустріч однієї з учениць школи із батьком-військовим. Наші діти – неймовірні! У їхніх маленьких серцях живе велика віра в перемогу України і незгасаюче бажання підтримувати тих, хто на передовій.

Залишити відповідь

Вітаємо переможців обласної олімпіади з трудового навчання!Вітаємо переможців обласної олімпіади з трудового навчання!

Цими вихідними в м. Хмельницькому проходила обласна олімпіада з трудового навчання та технологій. За підсумками трьох турів (теоретичного, практичного, творчого) наш учень Володимир Маліновський, здобувач освіти ЗОШ №15 (11 клас)

Акція “Напиши листа людям-титанам”Акція “Напиши листа людям-титанам”

Українські воїни – наша надія, наша гордість і наша сила! Але навіть найсильніші, найміцніші і наймужніші титани іноді потребують підтримки. Учні ліцею №15 долучилися до акції “Напиши листа людям-титанам”. Взяли

Наша гордістьНаша гордість

24 листопада 2023 року відбулася благодійна ярмарка «Воюємо дронами, а не людьми» у якій активну участь взяла учениця 5-Б класу Гайдук Катерина, Катя продавала свої вироби та співала у хорі.