Продовження акції “Розумна утилізація відходів”

12.01.2022року наша Ековарта нагадала шкільній спільноті про продовження акції “Розумна утилізація відходів”. Сортуй сміття у відповідні контейнери, для розумної утилізації відходів! Шкільна спільнота в акції “Розумна утилізація відходів” за другу половину грудня зібрала 30 кг паперу та отримали гроші! Ми розуміємо важливість акції, тому закликаємо усіх приєднуватися! Крім того учні розвивають уявлення про суспільство в цілому та здатність застосовувати отримані знання у різних ситуаціях (екологічна безпека та сталий розвиток, підприємливість та фінансова грамотність). Приєднуйся та заохочуй інших!

Залишити відповідь

Хто вміє працювати – той вміє й відпочивати!Хто вміє працювати – той вміє й відпочивати!

Хто вміє працювати – той вміє й відпочивати!!! – цей вислів про колектив рідної 15-тої, адже для повноцінної організації відпочинку нам не потрібно особливого приводу! Найкращий відпочинок – на природі.

Вітання захисникамВітання захисникам

На новорічно-різдвяні свята захисники у м. Мар’їнка отримали подарунки – смаколики, іграшки-обереги, вітальні листівки та малюнки, які приготували для них учні 15-тої.Всі посилки наповнені щирістю, теплом та найкращими побажаннями! Дорогі