Всесвітній День Захисту Тварин

4 жовтня – Всесвітній День Захисту Тварин. Це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин. Сьогодні ця дата є актуальною, особливо для України. Ековарита ліцею закликає стати волонтерами для безпритульних тварин! Саме у цей день особлива увага звертається на необхідність підтримки та піклування за братами нашими меншими і важливістю робити добрі справи.

Всесвітній день тварин відзначається щороку 4 жовтня – це привід не тільки згадати про домашніх улюбленців та диких тварин, а й нагода вчергове нагадати про те, що люди – сусіди та друзі усіх живих істот.

Цей день об’єднує людей у турботі та піклуванні про тваринний світ. У цей день інформують про необхідність підтримки піклування про тварин, а також їхню роль у балансі екосистеми нашої планети.

Учні 1-А класу сформували гуманне ставлення до тварин; закріпили знання та навички безпечної поведінки при зустрічі з безпритульними тваринами; розвивали вміння спостерігати за тваринами, доглядати за ними; виховували любов до тварин, відповідальність за них і дбайливе ставлення до них. Учні 1-Б виготовляли маленьких зайчиків, розповідали про своїх домашніх улюбленців та дізнавалися про життя друзів наших менших.

Учні 2 – А класу показали на світлинах своїх улюбленців. Любимо та доглядаємо. Несемо відповідальних за них, дізнаємося більше про “братів наших менших”

На уроці доброти учні 3-В класу дізналися історію виникнення даної дати, грали в ігри, розгадувати цікаві завдання вікторини, спілкувалися про піклування та догляд за домашніми улюбленцями, жваво обговорювали аудіо казки про непросте життя безпритульних тварин та можливості його покращити, весело рухались, відчули себе у ролі ветеринарів та дізналися дуже багато корисного.

Сьогодні на групі подовженого дня спільно з керівником природничого гуртка “Природа рідного краю” О. В. Столяр провели захід доброти про гуманне і відповідальне ставлення до тварин присвячений Всесвітньому дню захисту тварин, який щорічно відзначають 4 жовтня. До нас завітала черепаха Аха і ми пригостили її смаколиками. Адже, “Ми відповідаємо за тих, кого приручили”.

Учні 3-А класу познайомилися з цікавими фактами про тварин, розповідали про своїх улюбленців, розгадували загадки та малювали.

У рамках відзначення Всесвітнього дня захисту тварин 4 жовтня в 4-А класі проведено урок доброти, присвячений домашнім та безпритульним тваринам. Діти з радістю розказували про своїх домашніх улюбленців (деякі з них були присутні на уроці). Обговорили проблему покинутих тварин. Створили власноруч постер “Ми відповідаємо за тих, кого приручили!”. Урок проходив у дружній атмосфері під мелодійний спів папужки Тіші.

Учні 4-Б класу приєдналися до Всеукраїнського Уроку доброти. Переглянули відео “У пошуках Джоя”, виконали з Джоєм фіз.хвилинку, пройшли гру-місію “Друг з притулку”, розгадали кросворд, одержали Сертифікат, який підтверджує, що ми навчились доброзичливо ставитись до тварин, піклуватися про них.

Залишити відповідь

Повчальний виховний західПовчальний виховний захід

Гарний, повчальний виховний захід “Народження Ісуса Христа” провела вихователь ГПД Кучинська Оксана Болеславівна у 4-А та 5-А класах.Місія “Добрий самерянин” традиційно щороку проводить акцію для дітей у вигляді бесіди про