Хто вміє працювати – той вміє й відпочивати!

Хто вміє працювати – той вміє й відпочивати!!! – цей вислів про колектив рідної 15-тої, адже для повноцінної організації відпочинку нам не потрібно особливого приводу! Найкращий відпочинок – на природі. Адже, вона дарує чисте, свіже повітря, гарний настрій і великий заряд бадьорості. Під час перебування на свіжому повітрі можна не лише набратися сил, а ще й отримати нові знання, море позитиву та незабутніх вражень! Спілкування з природою зміцнює здоров’я, відновлює сили! Нами було організовано та проведено активний відпочинок на природі для зняття емоційної напруги, стресу та згуртуванню колективу. Пікнік на свіжому повітрі на лоні мальовничих пейзажів в приємній компанії допоміг змінити домашню обстановку та морально розслабитись у колі друзів, підняти настрій та покращити самопочуття. Під час відпочинку були проведені різні цікаві конкурси та ігри, кожен мав можливість знайти собі заняття до душі. Ми залюбки грали ігри, співали народні пісні, спілкувалися і фотографувались, пригощались всілякими смаколиками. Наш відпочинок поєднався з отриманням позитивних емоцій, нових вражень та цікавої інформації. Чисте повітря, цікаве та різноманітне дозвілля пішло на користь усім. Адже контакт з природою відновлює запас життєвих сил і дарує бадьорість духу. Отримали море задоволення та позитивних емоцій і, з новими силами, – знову на улюблену роботу!!!

Залишити відповідь

Семінар-тренінг з ШІСемінар-тренінг з ШІ

Сьогодні досліджували ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ, вчилися його використовувати у своїй роботі!Виявилося, що це заняття цікаве й захоплюючеДякуємо Олександру Чорненькому, консультанту ЦПРПП, за якісний та цікавий семінар-тренінг!!!

Конкурс фольклорних колективів “Кришталеві джерела”Конкурс фольклорних колективів “Кришталеві джерела”

Вітаємо фольклорний колектив Кам’янець-Подільського ліцею №15 за почесне ІІ місце у міському конкурсі фольклорних колективів ”Кришталеві джерела”! Дійство ”Проводи козака на Січ” поєднало обрядодії та народний спів. Артистично, душевно, емоційно!