Простір щастя

Ми створили свій простір щастя, який надихає школярів, учителів висловлювати свої почуття та емоції показувати себе справжніми!

Психологи стверджують, що художня діяльність сприяє самоспостереженню, самоусвідомленню і як наслідок – зняттю стресу. Плавні лінії, повторювані рухи, поєднання кольорів розслаблюють мозок, а сам процес діє на людину на кшталт медитації. Під час розфарбовування задіяні різні ділянки мозку – як ті, що відповідають за креативність, так і ті, що керують логічним мисленням. Водночас емоційність притуплюється, і ми цілком занурюємося у процес. З кожним рухом олівця тіло розслаблюється, в душі запановує спокій, і життя починається здаватися настільки ж яскравим, як створювана картинка, повсякденні турботи і негаразди відходять на другий план. Саме тому, у рамках реалізації проєкту #HealthySchools ми розмістили великі, об’ємні розмальовки у коридорах школи, щоб учні у вільний час могли розслабити мозок, релаксувати.

Залишити відповідь

Наша гордістьНаша гордість

Маємо чергову ПЕРЕМОГУ!!! В рамках проведення спортивних заходів серед здобувачів освіти у Хмельницькій області, згідно програми «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ зі спортом», 23 лютого проводилися змагання з баскетболу 3х3 (хлопці) ІІІ районного етапу