Кольоротерапія: техніка малювання на снігу повітряних куль

А чи знали Ви, що вибрані вами кольори впливають не тільки на вас, а також на тих людей, які знаходяться поруч з вами? Кольори утворюють певне енергетичне поле навколо нас і можуть багато розповісти про нашу особистість. Неймовірний, позитивний, захоплюючий ефект відчули на собі учні 3-А класу під час кольоротерапії: техніка малювання на снігу повітряних куль, де кожна дитина, обравши колір кулі, стала частиною єдиної композиції! Це – натхнення, вир емоцій, згуртованість і дружба!

Залишити відповідь

Хто вміє працювати – той вміє й відпочивати!Хто вміє працювати – той вміє й відпочивати!

Хто вміє працювати – той вміє й відпочивати!!! – цей вислів про колектив рідної 15-тої, адже для повноцінної організації відпочинку нам не потрібно особливого приводу! Найкращий відпочинок – на природі.

Стежками рідного краю (с. Вітківці)Стежками рідного краю (с. Вітківці)

15-та знову має ким пишатися! Вітаємо екскурсійну групу учнів 6-А класу та їх керівника Боднаренко Ольгу Володимирівну, які посіли 3 місце у міському етапі Всеукраїнської історико-географічної експедиції “Стежками рідного краю”

Наші переможціНаші переможці

Від душі вітаємо учасників МАН, які отримали І місця: ученицю 10 класу Берегову Вікторію (відділення екології та аграрні науки) та учня 11Б класу Карвасарського Андрія (відділення хімія та біологія)! Ми