Кольоровий Тиждень. Вівторок– День Синій!

Кожний день тижня відповідає певному кольору. Усі учні та учителі приходять в тому кольорі, якому відповідає день. Ми виконуємо різноманітні завдання, виготовляємо вироби та розважаємось.Вівторок – день блакитний, день миру в Україні.Синього так багато на нашій планеті і він має дуже важливе значення для нас. Це колір повітря та води, вічності, таємниці та глибокого спокою. Синій вважається кольором інтуїції. Він стимулює мислення. На Сході він символізує істину і спокій. Синій колір допомагає очистити свідомість від непотрібних думок, заспокоїть тривогу.

Залишити відповідь

До Дня вчителя!До Дня вчителя!

Чудовий день розпочався сонячною погодою і привітаннями від одиннадцятикласників на порозі школи. Далі були щирі посмішки, найкращі побажання від учнів вчителям і навпаки, вирував День самоврядування, що увінчався урочистим заходом.

День пʼятикласникаДень пʼятикласника

Важливий день для п’ятикласників!День, на який так чекали! Сьогодні було багато позитивних емоцій, трішки роздумів про майбутнє, цікаві конкурси та веселі розваги на батутах! Нехай ваше навчання буде таким ж