Наші переможці

Від душі вітаємо учасників МАН, які отримали І місця: ученицю 10 класу Берегову Вікторію (відділення екології та аграрні науки) та учня 11Б класу Карвасарського Андрія (відділення хімія та біологія)! Ми пишаємося вами! Продовжуйте займатися дослідженнями та отримуйте задоволення! Окрема подяка науковому керівнику Зелінській Марині, справжньому фахівцю своєї справи! Так тримати!

Залишити відповідь

Кольоровий Тиждень. Середа –день фіолетовий!Кольоровий Тиждень. Середа –день фіолетовий!

Середа –день фіолетовий, колір дружний, упевнений! Фіолетовий виходить при змішуванні червоного і синього. «Чоловічий» червоний і «жіночий» синій – це єдність протилежностей. Фіолетовий – колір свідомої енергії, підсилює інтуїцію, допомагає

День МатеріДень Матері

День Матері і день весни ясної.Квітує травень, бджілкою дзвенить. День Матері – Мадонни пресвятої!Уклін тобі до самої землі.Учні школи вітають любих матусь! Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж

Єдиний національний урок “Безпека на дорозі – безпека життя!”Єдиний національний урок “Безпека на дорозі – безпека життя!”

Щороку в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в 15-тій проходить Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху. Проходить він у найрізноманітніших цікавих форматах, аби ця важлива тема запам’яталася дітям надовго.