Міжнародний день людей похилого віку

У світі 1 жовтня відзначають Міжнародний день людей похилого віку.
Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.
Від усієї душі вітаємо Вас з теплим і сердечним святом – Днем людей похилого віку! Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.
Живіть довго і щасливо, будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків!
Миру вам, оптимізму і благополуччя!

Залишити відповідь

Продовження акції “Розумна утилізація відходів”Продовження акції “Розумна утилізація відходів”

12.01.2022року наша Ековарта нагадала шкільній спільноті про продовження акції “Розумна утилізація відходів”. Сортуй сміття у відповідні контейнери, для розумної утилізації відходів! Шкільна спільнота в акції “Розумна утилізація відходів” за другу

Стежками рідного краю (с. Вітківці)Стежками рідного краю (с. Вітківці)

15-та знову має ким пишатися! Вітаємо екскурсійну групу учнів 6-А класу та їх керівника Боднаренко Ольгу Володимирівну, які посіли 3 місце у міському етапі Всеукраїнської історико-географічної експедиції “Стежками рідного краю”

Захист STEM проєктівЗахист STEM проєктів

STEM – тиждень завершився захистом учнівських проєктів! STEM, STЕAM та STRЕАM – проєкти захищали учні 1-10 класів! Головною героїнею була кульбаба!!! Дослідили все!!! Тож дякуємо всім за яскраві ідеї !!!