День знань

Ось і пролунав Перший дзвоник у 15-тому! Для учнів, батьків, а також для вчителів це справжнє свято – День знань!Традиціями цього свята, стали неповторні моменти, гарні привітання, яскраві вишиванки, гучний звук першого шкільного дзвоника, чудовий флешмоб, й, звісно ж, найперший урок у навчальному році .Традицію з квітами не змінюємо, кошти, передбачені для придбання квітів учителям, донатимо на підтримку ЗСУ! 💛💙Поки свято проходило, благодійна скринька наповнювалась коштами. ДІТИ ХОЧУТЬ МИРУ!Отож, дорога родина нашого 15-го ліцею!Гарне свято відбулось сьогодні!Щиро вітаємо!💼В добрий час, дорогі наші учні! Хай над вами завжди буде мирне небо і ніщо вас не засмучує! Успіхів у навчанні, здійснення дитячих мрій і щасливого дитинства!Знань багато не буває, тому навчайтесь, розвивайтесь, мрійте, вірте, перемагайте!І, все буде Україна!!!💙💛P.S. Завдячуючи батьківському колективу ліцею під час акції «Донат замість квітів» на користь ЗСУ зібрано 20680 грн.

Залишити відповідь

Конкурс юних поетів та прозаїків “Я паросток малий землі своєї”Конкурс юних поетів та прозаїків “Я паросток малий землі своєї”

Талановиті учні нашої п’ятнадцятої вражають досягненнями! Вітаємо ТАЇНУ ЩЕГЕЛЬСЬКУ, ученицю 5-А класу, – переможицю міського конкурсу юних поетів та прозаїків «Я паросток малий землі своєї» в середній віковій категорії! Успіхів