Наші переможці

Вітаємо учнів – переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії, інформаційних технологій, англійської мови: Олександра Бєктєрєва, учня 11 класу (І місце- астрономія), Іллю Верстюка, учня 9-Б класу (ІІ місце – інформаційні технології); Олену Григорчук, ученицю 11 класу, (ІІІ місце з англійської мови). Вітаємо учениць – призерок ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біологіїВікторію Павлюк, ученицю 9-А класу (ІІ місце) та Дар’ю Рапацьку, ученицю 8-Б класу (ІІІ місце). Успіхів у наступних олімпіадах та конкурсах!!!

Залишити відповідь

Проєкт “ProAction”Проєкт “ProAction”

Створення безпечного освітнього середовища- одне з першочергових завдань ліцею 15. Тому наш заклад взяв участь у програмі “Школа вільна від насильства” в рамках проєкту “Розвиток систем попередження та реагування на

До 140-річчя з дня народження Степана ВасильченкоДо 140-річчя з дня народження Степана Васильченко

Українська громадськість 8 січня відзначає 140-річчя з дня народження відомого українського педагога та письменника Степана Васильченко. Учні 3-А класу ліцею 15 у цей день по-особливому долучилися до творчої спадщини письменника.