Всесвітній День Гідності та Свободи

21 листопада – Всесвітній День Гідності та Свободи! Знаменна та важлива дата для усіх нас! Учні 5-Б класу ознайомилися з історією виникнення цього дня, вшанували памʼять героїв, які віддали своє життя за нашу державу та написали нашим воїнам листи, які зігрїють їхні серця у такий важкий час!

21 листопада День Гідності та Свободи у 3-В.Вшанували тих, хто віддав своє життя за свободу і життя у вільній державі.Написали листи собі у майбутнє “Я хочу бути гідною людиною”.А також взяли участь в унікальному фестивалі “Розмалюй сердечко” для спеціальної виставки у нью-йоркському офісі міжнародної організації UNICEF.

21 листопада учні 4-А класу з нагоди Дня Гідності та Свободи вшановували тих, хто своїм життям продемонстрував бажання жити у вільній державі. Обговорили історичну казку, переглянули відео “Вільні творять майбутнє”, створили власноруч постер-розмальовку.

21 листопада учні 1-Б класу ознайомилися з історією виникнення цього дня, вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих героїв, які віддали своє життя за нашу державу. Розфарбували ілюстрації Я-українець(ка).

Залишити відповідь

Андріївські вечорниціАндріївські вечорниці

Андріївські вечорниці — одна з найцікавіших давніх традицій. За українським звичаєм молодь збиралася ввечері у передсвято, влаштовуючи забави і співи.Традиційні Андріївські вечорниці починалися з веселого дійства — кусання калити. Про