16.10.2023р у 4 Б класі ліцею 15 відзначали Всесвітній день хліба та Всесвітній день здорового харчування. Діти з цікавістю ознайомились з історією виникнення хліба, дослідили шлях хліба від лану до столу. Відкрили для себе нові професії хліборобів. Засвоїли істину, що хліб – усьому голова, святиня народу. Навчились бережно поводитися з хлібом. Розв’язували Хлібні ребуси, задачки. Взнали у Абетці харчування, що хліб – це цінний продукт . З апетитом смакували пиріг. Святковий день був сповнений гарним настроєм, цікавими відкриттями.
Неповторна, унікальна, самобутня, з широкою палітрою смаків – українська кухня. Учні 3- А класу ліцею №15 з радістю смакували традиційні українські страви: житній хліб з салом, часником, цибулею та червоним борщем. Спробуйте й ви!!! Смачного!!!