Ліцей знову stemить!

Весняний тиждень STEM розпочався з ток-шоу “Пізнай Всесвіт”. Ведучою стала директорка Оксана Чижевська, гостем – Андрій Горін, голова правління громадської організації “Українське космічне суспільство”, член “GLOBAL METEORITIC ASSOCIATION” та IMCA USA “Міжнародної асоціації колекціонерів метеоритів”,член “Meteoritic Socirty” при Lunar and Planetery Institute (USA), учасниками стали учні 10 та 11 класів, вчителі фізики та астрономії. “Було круто! Ми відкрили для себе метеори, метеорити та метеороїди, ми навіть бачили їх уламки, а я навіть отримав уламок у подарунок!” – поділився враженнями один з десятикласників. Дякуємо Андрію Горіну за неймовірну зустріч!

Залишити відповідь

Козацькому роду – нема переводуКозацькому роду – нема переводу

У переддень Дня захисника та захисниць України, Дня козацтва,свята Покрови у 4-Б класі було проведено цікавий урок-зустріч “Козацькому роду – нема переводу”, на який було запрошено Голову громадської організації ”

Інформаційні години на тему “Мінна небезпека”Інформаційні години на тему “Мінна небезпека”

В школі планується проведення інформаційних години на тему “Мінна небезпека” в рамках реалізації державної політики щодо здійснення заходів з протимінної діяльності, зокрема з інформування населення про небезпеку мін та вибухонебезпечних