Онлайн-педрада на тему: “Про роль педагогічного колективу в організації виховної роботи з учнівською молоддю на основі концептуальних засад

Дистанційне навчання відкриває нові можливості як перед учнями, так і перед педагогами.
Для організації освітнього процесу в умовах карантину педагоги використовують можливості технологій дистанційного навчання, можливість експерементувати, пробувати нові форми та опановувати їх.
Одним із видів нестандартної роботи є проведення педагогічної ради у формі відеоконференції – одного із сучасних способів зв’язку, що дозволяє проводити конференцію реального часу в онлайн-режимі. Саме така форма розвиває пізнавальну активність педагогів, стимулює самоосвіту, розвиток творчої ініціативи, забезпечує формування в колективі атмосфери плідного співробітництва.
28 квітня, відбулась онлайн-педрада на тему: “Про роль педагогічного колективу в організації виховної роботи з учнівською молоддю на основі концептуальних засад Нової Української Школи”, використовуючи сервіс для організації онлайн-конференцій та відеозв’язку Zoom.
Відбулося обговорення й прийняття рішень основних питань порядку денного педагогічної ради.
У нашій школі з великим ентузіазмом практикують крім загальноприйнятих і нестандартні форми роботи, які захоплюють учителів, сприяють розвитку різного роду компетентностей, індивідуального стилю, креативності, творчих здібностей та опанування нових інформаційних технологій.
15-та бажає усім насамперед міцного здоров’я, терпіння та успіхів!

Залишити відповідь