Діяльність МАН

Мала академія наук України – середовище для талановитих дітей! Унікальна освітня система забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, сприяє нарощуванню наукового потенціалу країни. Діяльність МАН спрямована на виявлення, розвиток і підтримку обдарованих, здібних до науки учнів. Учні 15-тої – члени Малої Академії Наук України! 15-та розвиває та підтримує науково-дослідницьку роботу та вдячна за співпрацю вищим навчальним закладам, викладачі яких є науковими керівниками та наставниками для наших талановитих учнів!

Залишити відповідь

Єдиний національний урок “Безпека на дорозі – безпека життя!”Єдиний національний урок “Безпека на дорозі – безпека життя!”

Щороку в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в 15-тій проходить Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху. Проходить він у найрізноманітніших цікавих форматах, аби ця важлива тема запам’яталася дітям надовго.

День героївДень героїв

23 травня відзначають свято на честь українських борців за свободу і незалежність – День Героїв!Також сьогодні поряд із вшануванням Героїв, відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).Наш ліцей