Творча майстерня вчителів

30 січня 2020 р. у читальній залі №1 головного корпусу Кам‘янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулася зустріч вчителів англійської мови Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 Голдибан Е. П., Петрової Т. А., Смицької О. А. з викладачами та студентами факультету іноземної філології.
У ході конструктивного діалогу педагоги поділилися досвідом навчання англійської мови відповідно до нових вимог НУШ.
Майбутнім фахівцям було цікаво дізнатися про впровадження інклюзивної освіти, а також про особливості роботи з молодшими школярами, підлітками та учнями старшої школи.
Зустріч стала першою сходинкою у роботі творчої майстерні вчителів, викладачів та студентів нашого міста.

Залишити відповідь

Спартакіади школярів з волейболуСпартакіади школярів з волейболу

Протягом лютого проходили міські Спартакіади школярів з волейболу серед дівчат та юнаків. Серед команд юнаків призерами стали ІІІ місце – ЗОШ №15 Висловлюємо подяку учителям фізичної культури за підготовку

Всеукраїнський тиждень протидії булінгуВсеукраїнський тиждень протидії булінгу

В рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу, психологічною службою було проведено ряд заходів для учнів ліцею. А саме були проведені квести “Подорож світом без булінгу”, “Булінг-прояв агресії чи слабкості”, тренінгове заняття

Вітаємо переможців обласної олімпіади з трудового навчання!Вітаємо переможців обласної олімпіади з трудового навчання!

Цими вихідними в м. Хмельницькому проходила обласна олімпіада з трудового навчання та технологій. За підсумками трьох турів (теоретичного, практичного, творчого) наш учень Володимир Маліновський, здобувач освіти ЗОШ №15 (11 клас)