До Дня Соборності

Зустрічаємо свято Соборності з вірою в щасливе і мирне майбутнє нашої України. Нехай любов до рідного краю об’єднає та згуртує нас в ім’я процвітання вільної, незалежної та могутньої держави!

Соборність розуміє кожен власно,Що це таке? – задасть питання вчасно,– Це єдність духу, сил мого народу,Що нас єднає мужність, волю, вроду.Це час минулий у теперішню хвилину,Це піклування щире про родину,Це той завіт, що нам Кобзар давав,Це те, про що він мріяв і писав,Це ті рядки, що складені навіки,Це для душі вірші, що серцю ліки,Це золоті слова про той садочок,Про ті гаї, Дніпро, синів і дочок.Це кожен з нас, як часточка країни,Це сміх гучний щасливої дитини,Це спів птахів над рідним нашим гаєм,Веселка райдужна, проходить що над плаєм,Це те, що може краще відтворити,Що може нам майбутнє привідкрити,Це наші мрії в дійсності новій,Це світле небо миру і надій,Це сонце, роси, квіти навесні,Це щось приємне, що ми бачимо у сні.Соборність, я вважаю, – то сім’я,То Україна, нененька моя!

Залишити відповідь

Національний урок з безпеки дорожнього рухуНаціональний урок з безпеки дорожнього руху

Національний урок з безпеки дорожнього руху провели сьогодні в школі під девізом “Я за безпеку дорожнього руху”. Розглянувши приклади небезпечних ситуацій, діти сформували правила поведінки на дорозі.

Онлайн-педрада в перший день літаОнлайн-педрада в перший день літа

Перевід учнів до наступного класу, звітування про науково-методичну та виховну роботу школи, наслідки, плюси та мінуси дистанційного навчання – основні питання онлайн-педради, яка відбулась сьогодні, 01 червня 2020 року.