Конкурс юних поетів та прозаїків “Я паросток малий землі своєї”

Талановиті учні нашої п’ятнадцятої вражають досягненнями! Вітаємо ТАЇНУ ЩЕГЕЛЬСЬКУ, ученицю 5-А класу, – переможицю міського конкурсу юних поетів та прозаїків «Я паросток малий землі своєї» в середній віковій категорії! Успіхів тобі та нових досягнень!

Вітаємо ВЕРОНІКУ СТОРОЖУК, ученицю 6-А класу, призерку міського конкурсу юних поетів та прозаїків “Я паросток малий землі своєї” ( ІІІ місце).Вітаємо ВЕРОНІКУ з першою опублікованою казкою, яка увійшла до збірки дитячих казок “Місто моєї мрії”. Не припиняй творити! Нехай мрії здійснюються!!!

Залишити відповідь

Аудіовізуальний твір “Мріє, не зрадь”Аудіовізуальний твір “Мріє, не зрадь”

Сьогодні Лесі Українці виповнилося 150 років. Пройшло багато часу, але її творчість досі хвилює і надихає сучасників, її думки і погляди залишились актуальними.Учениці 8-А класу Максименко Софія та Сидорук Анна

День толерантностіДень толерантності

День толерантності у 15-тій!Толерантності потрібно вчитися і можна навчитися! Навчання починається з дітей, яких не варто вчити бути просто «такими як всі», а, поважаючи інших, висловлювати свою точку зору та

Конкурс “Я та мій домашній улюбленець”Конкурс “Я та мій домашній улюбленець”

20 листопада в ЗОШ 15 були нагороджені грамотами та пам’ятними подарунками учасники конкурсу “Я та мій домашній улюбленець”, який був організований НПП Подільські Товари. Так тримати! Перемог вам надалі!